دسته‌ها
دیکشنری مواد لک های پوستی مراقبت از پوست

کوجیک اسید چیست و چه خواص و فواید و اثراتی بر روی پوست دارد ؟

خواص و فواید و اثرات کوجیک اسید برای پوست ( بررسی تاثیر شگفت انگیز کوجیک اسید بر روی پوست )

آنچه در این مقاله بررسی خواهیم کرد :

کوجیک اسید یک ماده شیمیایی است که از انواع مختلف قارچ ها تولید می شود. همچنین محصول جانبی سس سویای تخمیر شده و شراب برنج است.

از کوجیک اسید گاهی در صنایع غذایی به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی استفاده می شود. با این حال ، یکی از کاربردهای اصلی اسید کوجیک ، استفاده در برخی از محصولات بهداشتی و آرایشی و مراقبت از پوست است.

در این مقاله ، ما به چگونگی استفاده از اسید کوجیک ، فواید آن برای پوست و خطرات احتمالی آن در صورت بروز  و عوارض جانبی احتمالی آن می پردازیم.

موارد استفاده از کوجیک اسید

از اسید کوجیک گاهی اوقات در محصولات بهداشتی و آرایشی برای روشن شدن پوست استفاده می شود . همچنین از این ترکیب ممکن است برای درمان بیماری های پوستی مانند آسیب های ناشی از آفتاب بر روی پوست ، درمان جای زخم و جوش باقی مانده بر روی پوست و همچنین درمان لکه های پوستی ناشی از افزایش سن استفاده شود.

علمی که پشت این موضوع است نشان می دهد کوجیک اسید به عنوان یک ماده روشن کننده پوست و ضد لک های پوستی کار می کند به این صورت که بر روی تولید رنگدانه ملانین در پوست اثر می گذارد و تولید بیش از حد آن را مهار می کند.

مشاهده یک مقاله کامل در خصوص بهترین مواد ضد لک و روشن کننده پوست.

ملانین یک رنگدانه طبیعی در بدن است که به چشم ، مو و پوست رنگ می بخشد. برای حمایت از تولید ملانین یک اسید آمینه به نام تیروزین مورد نیاز است.

اسید کوجیک از تشکیل تیروزین جلوگیری می کند ، که در نتیجه از تولید رنگدانه ملانین جلوگیری می کند. کاهش تولید ملانین می تواند پوست را روشن تر کند.

اسید کوجیک بیشتر در محصولات آرایشی مانند کرم ها ، لوسیون ها و سرم ها استفاده می شود. در بعضی از صابون ها نیز امروزه از این اسید استفاده می شود. بسیاری از محصولات دارای اسید کوجیک برای استفاده در دستها یا صورت در نظر گرفته شده اند.

محصولات حاوی کوجیک اسید را می توان در قسمت های دیگر بدن مانند پاها و بازوها نیز استفاده کرد. غلظت اسید کوجیک در مواد آرایشی اغلب بین 1 تا 4 درصد است .

برخی از محصولات حاوی این ماده ، مانند سرم ها ، باید بر روی پوست قرار گرفته و مدتی بر روی پوست باقی بماند تا جذب پوست شود ، اما برخی از محصولات مانند صابون ها بعد از استفاده بر روی پوست باید شسته شوند.

توجه داشته باشید که سرم ها استاندارد ترین محصولات حاوی کوجیک اسید به منظور استفاده و حصول بهترین نتیجه بر روی پوست می باشند. زیر سرم ها قدرت جذب بالا تر و در نتیجه اثر گذاری بیشتری دارند.

فواید اسید کوجیک

مزایای استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اثر ضد پیری پوست : محصولات حاوی کوجیک اسید می توانند پوست را روشن کنند ، که می تواند باعث بهبود لکه های پوستی ناشی از افزایش سن  و آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید شود. کاهش لکه های پوستی می تواند اثرات ضد پیری و جوان کننده برای شما به همراه داشته باشد.
  • کوجیک اسید ملاسما را درمان می کند : اسید کوجیک همچنین می تواند در کاهش ملاسما که در واقع تیرگی یا لک های پوستی ناشی از بارداری است ، مفید باشد.
  • کاهش و درمان جای جوش و زخم های پوستی : کوجیک اسید همچنین ممکن است باعث تغییر رنگ و روشن کردن پوست و کم کردن جای زخم بر روی پوست شود. اگرچه این اسید ، ضخامت بافت اسکار یا زخم را بهبود نمی بخشد ، اما ممکن است رنگدانه های تیره مرتبط با انواع خاصی از اسکارها را کاهش دهد. روشن تر شدن جای زخم باعث می شود کمتر به چشم بیاید.
  • فواید ضد قارچی : همچنین تصور می شود که اسید کوجیک دارای برخی از فواید ضد قارچ است. این خاصیت می تواند در پیشگیری و درمان برخی از عفونت های قارچی ، مانند عفونت های کف پا و مخمر مفید باشد.
  • اثرات ضد باکتریایی : اسید کوجیک همچنین می تواند فواید ضد باکتریایی ایجاد کند که در نتیجه می تواند به کاهش احتمال ابتلا به انواع متداول عفونت های پوستی باکتریایی کمک کند.

آیا استفاده از کوجیک اسید امن است و خطری ندارد ؟

خطرات و عوارض جانبی کوجیک اسید

قبل از استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک ، اطمینان از بی خطر بودن آن محصول مهم است.

محصولات آرایشی همانند داروها و مواد غذایی تنظیم نمی شوند. طبق قانون ، محصولات آرایشی و بهداشتی ملزم به تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) قبل از فروش نیستند.

FDA یک برنامه ثبت داوطلبانه برای تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی دارد که در آن شرکت ها می توانند نحوه تولید محصولات خود را گزارش دهند. همچنین ، پنل تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی (CIR) ایمنی آنها را بررسی می کند.

بررسی و مطالعه ترکیب اسید کوجیک نشان می دهد که برخی مطالعات روی موش ها حاکی از وجود ارتباط رشد تومور در زمان استفاده از اسید کوجیک در غلظت های بسیار بالا است.

با این حال ، از آنجا که اسید کوجیک به آرامی در گردش خون جذب می شود ، این پیوند و ارتباط ضعیف است . بعید است که سطح اسید کوجیک در خون آنقدر زیاد شود که باعث سرطان در انسان شود.

به گفته بازرسان ، داده های موجود نشان می دهد که استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک با غلظت 2 درصد در محصولاتی که بر روی پوست باقی می مانند مانند سرم ها کاملا بی خطر تلقی می شود.

گروه تخصصی CIR موافقت کرده که از کوجیک اسید می توان با خیال راحت در محصولات آرایشی استفاده کرد.

اسید کوجیک به صورت خام امروزه در دسترس است ، اما استفاده از آن به صورت خام برای پوست توصیه نمی شود. کوجیک اسید باید در غلظت های بیش از 4 درصد رقیق شود.

توصیه می شود به منظور جلوگیری از التهابات پوستی از محصولات دارای غلظت 1 تا 2 درصد استفاده گردد.

تلاش برای افزودن اسید کوجیک خام به کرم ها یا لوسیون ها ممکن است دشوار باشد و منجر به افزایش التهابات پوستی شود. استفاده از لوسیون ها و کرم های پوستی از قبل ساخته شده و معروف تر که حاوی اسید کوجیک در غلظت های خاص هستند ، می تواند گزینه بهتری برای شما باشد.

خطرات یا عوارض جانبی استفاده از کوجیک اسید

اگرچه ممکن است استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک برای اکثر افراد بی خطر تلقی شود ، اما خطرات و عوارض جانبی احتمالی آن نیز وجود دارد.

عوارض جانبی کوجیک اسید ممکن است شامل موارد زیر باشد:

1 – پوست ممکن است به راحتی دچار آفتاب سوختگی شود

استفاده از اسید کوجیک می تواند پوست را بیشتر مستعد آفتاب سوختگی کند ، بنابراین استفاده از ضد آفتاب در صورت استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید ، بسیار مهم است . 

علت این موضوع این است که اسید کوجیک ، تولید رنگدانه ملانین را کم می کند و یا از تولید آن جلوگیری می کند و رنگدانه ملانین در واقع به محافظت از پوست در برابر آفتاب و اشعه UV کمک می کند.

2 – درماتیت تماسی

کوجیک اسید می تواند منجر به ایجاد درماتیت تماسی در برخی از افراد ، به ویژه افرادی که پوست حساس دارند ، شود.

درماتیت تماسی می تواند باعث بثورات پوستی ، خارش و خشکی پوست شود. در موارد شدید ، ممکن است همراه با درد و تاول باشد.

غلظت اسید کوجیک در کرم ها ، سرم ها و صابون ها ممکن است توسط هر سازنده متفاوت باشد. معمولا محصولاتی که حاوی غلظت بالاتر اسید کوجیک هستند ، منجر به تشکیل این نوع التهابات پوستی می شوند.

خلاصه کل مقاله در مورد خواص و فواید و اثرات یا تاثیر کوجیک اسید بر روی پوست

استفاده از اسید کوجیک بر روی دست ، خواص و اثرات آن

ثابت شده که کوجیک اسید می تواند برای افرادی که به دلایل آفتاب سوختگی ، افزایش سن  یا تشکیل زخم ها بر روی پوست ،  دچار لکه های پوستی شده باشند ، مفید باشد.

با این حال به برخی از افراد مبتلا به برخی بیماری های پوستی یا آلرژی توصیه می شود که از اسید کوجیک استفاده نکنند.

همیشه بهتر است قبل از استفاده از یک محصول حاوی این اسید با یک متخصص پوست یا متخصص زیبایی در خصوص استفاده از آن محصول مشورت کنید.

یک متخصص پوست همچنین می تواند در مورد موارد خاص ، از جمله تعداد دفعات استفاده و قدرت غلظت محصولی که استفاده می کنید ، توصیه هایی ارائه دهد.

بعضی از افراد ممکن است پس از چند هفته نتیجه را ببینند ، اگرچه در شرایط خاص ممکن است این مدت طولانی تر نیز شود. محصولات حاوی اسید کوجیک معمولا برای یک بازه زمانی کوتاه مدت توصیه می شوند که مورد استفاده قرار گیرد.

هنگام انتخاب محصولات حاوی کوجیک اسید ، افراد باید مطمئن شوند که دستورالعمل نوشته شده بر روی محصول و یا توصیه شده توسط پزشک یا متخصص زیبایی را دنبال می کنند. همچنین اطمینان حاصل کنید که محصولی که استفاده می کنید حاوی غلظت اسید کوجیک توصیه شده توسط متخصص پوست باشد. غلظت1 تا 2 درصد برای همه افراد امن و بی خطر است.

افرادی که هنگام استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید دچار جوش و یا دیگر التهابات پوستی می شوند ، باید بلافاصله استفاده از آن محصول را متوقف کنند. اگر علائم طی چند روز برطرف نشد ، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که در صورت که پوست شما از قبل و هم اکنون دچار التهاب و یا قرمزی و یا تحریک شده بوده است ، نباید از کوجیک اسید استفاده کنید ، همچنین در صورتی که پوست شما دچار نوعی آسیب باشد.

منبع : 

https://www.medicalnewstoday.com/articles/319599

با توجه به مطالب گفته شده مه زیبا یک محصول استثنایی را برای از بین بردن و درمان لک های پوستی شما مطابق با آخرین استاندارد های روز دنیا و حاوی کوجیک اسید معرفی می کند :

سرم ضد لک و روشن کننده پوست تایتان کازمتیک ساخت کشور کانادا ، دارای آخرین تکنولوژی های روز دنیا در تولید و فرمولاسیون محصولات از بین برنده انواع لک های پوستی است ، این محصول حاوی مواد ارگانیک و مواد ایمن تر در مقایسه با هیدروکینون به منظور کنترل و مهار عملکرد بیش از حد رنگدانه ملانین است که رنگ پوست شما را روشن و یکنواخت کرده و به از بین بردن انواع لک ها از جمله لک های آفتاب سوختگی ، لک های ناشی از افزایش سن ، لک های بارداری و لک های ملاسما و همچنین لکه های پوستی ناشی از مصرف داروها که در پوست ایجاد می گردد ، کمک می کند. این محصول را می توانید با کلیک بر روی تصویر زیر مشاهده و جزئیات آن را بیشتر مطالعه کنید.

سرم ضد لک و روشن کننده حاوی کوجیک اسید تایتان

همچنین بخوانید :

دسته‌ها
مراقبت از پوست

آیا سرم ویتامین سی برای پوست چرب خوب است ؟ نکات استفاده از سرم ویتامین سی

آنچه در مورد سرم های ویتامین سی و استفاده از سرم ویتامین سی بر روی پوست چرب باید دانست ، نکات و نحوه استفاده و همچنین بررسی مزایای سرم ویتامین سی برای پوست چرب

سرم ویتامین سی C محصولی برای مراقبت از پوست است که بر روی پوست معجزه می کند. اگر تا کنون از سرم ویتامین سی استفاده نکرده اید ، قطعا نمی دانید که چه چیز مهمی را در روند مراقبت از پوست خود تا کنون از دست داده اید ! این معجزه کوچک که در یک بطری قرار دارد ،  قطعاً ارزش همه آن حرف ها و تعریف و تمجید هایی که از آن می شود و امروزه زده می شود را دارد.

باید به این واقعیت اعتراف کرد که سرم ویتامین سی برای پوست های چرب و انواع پوست ، کاملا ایمن و موثر است.

بدن انسان ویتامین سی تولید نمی کند ، اگرچه ویتامین سی در بسیاری از غذاها (کیوی ، لیچی ، میوه های قرمز ، توت سیاه و غیره) وجود دارد ، اما اپیدرم ( لایه سطحی پوست ) فقط از مقدار بسیار کمی از ویتامین سی موجود در غذاهایی که ما مصرف می کنیم سود می برد. ویتامین سی فواید شگفت انگیز بسیاری بر روی پوست دارد و بهترین کار این است که از آن استفاده کرده و  نتایج واقعی را مشاهده کنید.

گاهی اوقات در زندگی شما در خصوص خاصیت و فواید یک محصول پوستی ، از دیگران زیاد می شنوید ، و وقتی شروع به استفاده آن می کنید ، متوجه می شوید این محصول اصلا بر روی پوست شما به خوبی جواب نمی دهد و نتایج آن برای شما رضایت بخش نیست ! این موضوع می تواند برای هر کسی بسیار آزار دهنده باشد ، چون از خود می پرسید که واقعا مشکل پوست من چیست که این محصول بر روی پوست من اثر گذاری ندارد و یا نتیجه عکس می دهد ؟ اما در حقیقت اینگونه نیست ! اجازه دهید بعضی از خواص جادویی ویتامین سی بر روی پوست شما را ذکر کنیم ( خواص ویتامین سی برای پوست ) :

  • کمک به درمان عدم یکنواختی رنگ پوست
  • کمک به درمان هایپرپیگمنتیشن ، و لکه های تیره پوست ( درمان لکه های پوستی )
  • سفت شدن و جلوگیری از افتادگی پوست
  • درمان آفتاب سوختگی
  • درمان خشکی پوست و آبرسانی
  • درمان چین و چروک و خطوط ریز ( با افزایش تولید کلاژن ).
  • بهبود آسیب های ناشی از اشعه UV یا ماورابنفش
  • درمان التهاب ناشی از آکنه ( درمان جای جوش )
  • درمان پف چشم ، و سیاهی و تیرگی دور چشم

اگر تا کنون از این مشکلات پوستی ، رنج برده اید و یا اکنون گرفتار یک یا چندین مورد از مشکلات پوستی گفته شده هستید ، باید حتما سرم ویتامین سی C را در برنامه روزمره مراقبت از پوست خود داشته باشید تا همیشه پوستی شاداب و درخشان و روشن  داشته باشید.

آیا سرم ویتامین سی C برای پوست چرب مفید است؟

در صورتی که پوست شما چرب است ، شما باز هم باید از سرم ویتامین سی استفاده کنید ، در غیر این صورت بسیاری از فواید شگفت انگیز ویتامین سی بر روی پوست ( به عنوان قوی ترین آنتی اکسیدان ) را از دست خواهید داد . بیایید ابتدا کمی به جزئیات بپردازیم …بسیاری از افراد دارای پوست چرب ، این مسئله را به عنوان یک مشکل می دانند و همیشه به دنبال حل این مشکل هستند. توجه داشته باشید که هر نوع پوستی مزایا و معایب خود را دارد ، اما فکر می کنیم وقتی صحبت از پوست چرب می شود ، مزایای آن بیش از حد جذاب هستند.

این جوانب مثبت و فواید داشتن پوست چرب عبارتند از :

  • پوست چرب به خوبی از خود در برابر پیری زودرس محافظت می کند ، بنابراین چه کسی این جادوها را نمی خواهد؟
  • پوست چرب انعطاف پذیر است
  • پوست چرب به سختی دچار حساسیت های پوستی می شود

در مورد پوست چرب ، تنها مشکل و موردی که همه ما در مورد آن توافق داریم ، تولید سبوم اضافی یا چربی اضافی طبیعی است و این همان چیزی است که بیشتر افراد دارای این نوع پوست دوست دارند با آن مبارزه کنند.

به جای تلاش برای از بین بردن چربی طبیعی پوست ( سبوم ) ، باید با پوست خود طوری رفتار کنید تا پوستتان میزان چربی متعادل و مورد نیاز خود را پیدا کند ( باید کمک کنید تا به میزان لازم چربی تولید کند ، نه اینکه چربی را از بین ببرید )

همانطور که قطعا همه شما  می دانید  ، کمبود رطوبت در پوست می تواند پوست شما را به منظور تولید چربی یا سبوم بیشتر تحریک کند تا بتواند این کمبود رطوبت را جبران کند. و این نقطه دقیقا همان جاییست که سرم ویتامین سی C وارد عمل می شود. تحقیقات نشان داده که ، هنگامی که سرم ویتامین سی به صورت موضعی بر روی پوست استفاده می شود ،  ویتامین سی  باعث حفظ سد چربی پوست و نگهداری رطوبت پوست می شود ، به همین دلیل سرم ویتامین سی می تواند یک متحد بزرگ در درمان پوست چرب باشد.

نتیجه : سرم ویتامین سی برای درمان چربی پوست و متعادل سازی میزان چربی پوست  مفید است.

علاوه بر این ، بیشتر سرم های ویتامین سی موجود در بازار، دارای آب بوده و سبک هستند و بسیار قدرت جذب و نفوذ بالایی دارند ! چیزی که پوست چرب به آن نیاز دارد.

از مزایا و فواید  بی شمار دیگر سرم ویتامین سی برای پوست چرب می توان به موارد زیر اشاره کرد : 

  • ویتامین سی سطح کلاژن را در پوست شما افزایش می دهد ، که به کاهش چین و چروک های پوست کمک می کند.
  • ویتامین سی از پوست در برابر آسیب های رادیکال های آزاد و همچنین در برابر اشعه های مضر آفتاب محافظت می کند.
  • ویتامین سی به کم رنگ شدن رنگدانه ها و از بین رفتن لکه های پوست کمک می کند و پوستی شاداب و روشن و جوان را برای شما فراهم می کند.
  • ویتامین سی به یکنواخت شدن رنگ پوست کمک می کند.
  • این ماده به بهبود سریع زخم های آکنه یا درمان اسکار ، لکه ها و آفتاب سوختگی کمک می کند.
  • همچنین ویتامین سی ، باعث از بین بردن سیاهی و تیرگی های دور چشم می شود.

چگونه بهترین سرم ویتامین C را برای پوست چرب انتخاب کنیم ( انتخاب سرم ویتامین سی مناسب برای پوست چرب )

اکنون که مشخص کردیم سرم ویتامین C چقدر برای پوست چرب حیاتی است ، بیایید ببینیم که چگونه می توان بهترین سرم یا بهترین محصول حاوی ویتامین سی  را انتخاب کرد ، زیرا سرم های ویتامین سی همه یکسان نیستند.

امروزه سرم های ویتامین سی به اشکال مختلفی وجود دارند و تفاوت آنها در مدت زمان جذب  آنها به پوست است .  برخی از این اشکال عبارتند از:

  • اسید اسکوربیک (محلول در آب) ،
  • سدیم اسکوربیل فسفات یا منیزیم اسکوربیل فسفات (محلول در آب) ،
  • اسکوربیل پالمیتات (محلول در چربی) ،
  • آسکوربات Tetrahexyldecyl (محلول در چربی) و غیره

در ادامه چند فاکتور مهم را آورده ایم که هنگام انتخاب و خرید سرم ویتامین سی باید آنها را کاملا در نظر گرفت و به آنها توجه کرد ( نکاتی که باید در خرید سرم ویتامین سی به آنها توجه کرد )

نوع سرم ویتامین سی

یک سرم ویتامین سی مناسب و فعال ، سرمی است که به خوبی ساختار یافته باشد و قدرت جذب بالا یا قدرت نفوذ پذیری بالایی داشته باشد ، تا بعد از استفاده ، نتایج بسیار خوبی بر روی پوست حاصل شود.

سرم توصیه شده برای افرادی که پوست چرب دارند ، باید حاوی عناصری باشد که توانایی نفوذ بالایی را به پوست دارند ، یکی از این مواد ، ال اسکوربیک اسید است

این عنصر برای پوست های چرب بهترین عنصر است زیرا محلول در آب است و بسیار عالی جذب پوست می شود. بنابراین ، در صورتی که پوست چربی دارید ، حتما سرم ویتامین سی مورد استفاده شما ، باید دارای ال اسکوربیک اسید باشد.

درصد و غلظت ویتامین سی موجود در سرم

هنگام انتخاب سرم ، اطمینان از میزان یا غلظت مناسب ویتامین سی موجود در محصول نیز ضروری است. بیشتر سرم های موجود در بازار 10 تا 20 درصد ویتامین سی دارند ، مانند آنهایی که حاوی اسید اسکوربیک L هستند.

اما درصد ایده آل یا غلظت یا میزان ویتامین سی ایده آل برای پوست چرب ( اسید اسکوربیک L ) باید بین 5 تا 20٪ باشد.

سطح PH

هنگام انتخاب و خرید یک سرم ویتامین سی مناسب برای پوست چرب ، سطح PH یک فاکتور بسیار مهم است که باید در نظر گرفته شود ! همیشه به خاطر داشته باشید که برای پوست چرب ، سرمی را انتخاب کنید که سطح PH آن ، 3.5 و یا کمتر از 3.5 باشد.

فرمولاسیون

به منظور اثر گذاری بیشتر و گرفته بهترین نتیجه ، سرم ویتامین سی که انتخاب می کنید باید با آنتی اکسیدان های دیگر مانند اسید فرولیک و ویتامین ای ترکیب شده باشد تا از تخریب کلاژن محافظت کند و سلول ها را در سطح عمیق پوست ترمیم کند.

مانند سرم ویتامین سی تایتان که حاوی ویتامین ای نیز می باشد.

پایه آب یا روغن

تفاوت بین سرم های ویتامین سی  مبتنی بر آب و روغن در این است که سرم ویتامین C بر پایه آب جذب بیشتری دارد ، اما به سرعت اکسید می شود ( یعنی اثر خود را در صورتی که در معرض هوا قرار بگیرد  خیلی زود از دست می دهد ) و ماندگاری کمی دارد ، از طرف دیگر ویتامین سی بر پایه روغن به آرامی جذب می شود اما دوام و ماندگاری بیشتری دارد.

با این حال ، بهترین سرم ویتامین سی ، به ویژه برای پوست های چرب ، سرم  ویتامین سی با پایه آب است زیرا نتایج فوری می دهد و بسیار سبک تر از سرم های ویتامین سی با پایه روغن است.

رنگ

رنگ سرم ویتامین C نشان دهنده اثربخشی آن است ، رنگ سرم ویتامین سی باید سفید یا بی رنگ باشد و هیچ بویی نداشته باشد زیرا ویتامین C با گذشت زمان اکسید می شود ، و در چنین حالتی رنگ آن زرد و در نهایت قهوه ای می شود ، این یک شاخص است که طبق آن می توانید تشخیص دهید که سرم به عنوان یک آنتی اکسیدان ، اثر خود را از دست داده و باید دور ریخته شود یا خیر.

بخاطر بسپارید که سرم ویتامین سی بسیار به هوا و نور حساس است ، برای حفظ هرچه بیشتر آن ، مطمئن شوید که سرمی را که تهیه می کنید ، بطری رنگی یا تیره و یا کهربایی دارد ( مانند تصویر زیر ) همچنین مطمئن شوید که محصول را در جایی خنک ، خشک و تاریک نگهداری می کنید و بعد از استفاده بطری را محکم ببندید تا از ورود هوا به آن جلوگیری شود.

سرم ویتامین سی برای پوست چرب

نحوه استفاده از سرم ویتامین سی C

نحوه استفاده از سرم ویتامین سی بسیار ساده است. هیچ علم موشکی در مورد آن وجود ندارد. در مورد زمان استفاده از سرم نظرات مختلفی وجود دارد.

زمان استفاده از سرم ویتامین سی

 برخی از افراد ترجیح می دهند از سرم ویتامین سی در شب استفاده کنند در حالی که برخی در طول روز با توجه به اینکه به شما در جلوگیری از آفتاب سوختگی نیز کمک می کند. اما تا زمانی که استفاده از آن را فراموش نکنید تفاوتی نخواهد داشت ( استفاده از ویتامین سی به صورت روزانه را فراموش نکنید ، چه روز چه شب )

هر روز صبح صورت خود را تمیز کرده و بشویید ، با یک حوله صورت تمیز خشک کنید ، سپس چند قطره از سرم ویتامین سی را بر روی پوست صورت و گردن خود بمالید و به آرامی ماساژ دهید. قبل از استفاده از هر مرطوب کننده دیگری به سرم اجازه دهید تا به پوستتان کاملا نفوذ کند ، سپس می توانید از ضد آفتاب نیز بر روی پوستتان استفاده کنید . اگر آرایش می کنید ، از این مرحله به بعد می توانید کارهای معمول آرایش خود را انجام دهید. در غیر اینصورت ، می توانید کل روز را با چند قطره ویتامین سی که بر روی پوستتان استفاده کرده اید دوام بیاورید و از پوست شفاف و درخشان خود لذت ببرید.

فراموش نکنید که حداقل دو بار در هفته پوست خود را لایه برداری کنید تا سرم به عمق پوستتان نفوذ کند و بهترین اثر بخشی را داشته باشید و پوستتان درخشان ، سالم ، لطیف و روشن شود.

نتیجه گیری در خصوص استفاده از سرم ویتامین سی

دروغ نیست اگر بگوییم سرم ویتامین سی نجات دهنده افراد دارای پوست چرب است ، نجات دهنده ای که همیشه منتظر آن بوده اند. فواید سرم ویتامین سی بسیار زیاد است ، علاوه بر این ، استفاده از آن حتی برای حساس ترین پوست ها نیز بی خطر است.

گنجاندن سرم ویتامین C در رژیم روزانه مراقبت از پوست می تواند با گذشت زمان تفاوت چشمگیری در پوست شما ایجاد کند.

به عنوان یک نکته احتیاطی ، اطمینان حاصل کنید که بطری سرم خود را همانطور که باید و گفته شد نگه داری می کنید  . نحوه نگهداری سرم ویتامین سی با نتایج حاصل از آن جدا نیست ، بنابراین سعی کنید حتما آن را در مکانی خشک ، تقریبا خنک و تاریک نگه دارید.

در صورتی که سرم ویتامین سی خود را به خوبی نگهداری نکرده اید ، قبل از استفاده از سرم ویتامین سی مطمئن شوید که آیا رنگ آن به قهوه ای تغییر کرده است یا خیر !  همیشه بطری خود را هر شش ماه یک بار تعویض کنید ، اگر به طور مرتب از آن استفاده می کنید ، ممکن است قبل از شش ماه تمام شود که دیگر در این صورت مشکلی وجود ندارد . ( هر 6 ماه یک بار سرم ویتامین سی جدید تهیه کنید )

علت جوش زدن پوست بعد از مصرف سرم ویتامین سی ( چه در پوست های چرب چه در پوست های نرمال یا خشک )

توجه داشته باشید که بعضی از مواد فعال موجود در محصولات مراقبت از پوست مانند ویتامین سی و رتینول که چرخه طبیعی سلول را تحریک می کنند ، می توانند در روز های اول استفاده باعث بروز جوش های ریز و غیر معمولی بر روی پوست شوند که این موضوع معمولا ظرف مدت 4 تا 6 هفته با عادت کردن پوست به این مواد و پذیرفتن بهتر این مواد برطرف میشود و این جوش ها یا واکنش های پوستی طبیعی است که به آن skin purging گفته می شود . بسیاری از متخصصین حوزه زیبایی ، بروز این نوع جوش ها یا آکنه ها را یک علامت مثبت می دانند ، علامتی که نشان میدهد بعد از عبور از این مرحله ، پوستی روشن و شاداب در انتظار است. به هر حال در صورت ادامه بروز این مشکل و ایجاد نگرانی برای شما می توانید از ادامه مصرف صرف نظر کنید. همچنین در نظر داشته باشید که لایه برداری پوست به تعداد دو بار در هفته می تواند تا حدود زیادی به رفع و جلوگیری از بروز این نوع جوش ها کمک کند.

همچنین بخوانید :

مشاهده سرم ویتامین سی تایتان حاوی 20% ویتامین سی به فرم ال اسکورکیب اسید و ویتامین ای + فرولیک اسید و هیالورونیک اسید  ساخت کشور کانادا دارای آخرین تکنولوژی ها در ساخت و فرمولاسیون با کلیک بر روی تصویر زیر

سرم ویتامین سی تایتان کازمتیک ، بهترین سرم ویتامین سی خارجی

 

منبع :

https://careandcream.com/is-vitamin-c-serum-good-for-oily-skin/