علل تشکیل لک های پوستی ، علت ایجاد لک صورت ، لکه های صورت

درمان لک های پوستی به صورت علمی و خانگی ، بررسی علت تشکیل یا ایجاد لک صورت

در این مقاله علت تشکیل یا ایجاد لکه های پوستی و درمان لک های پوستی و نحوه روشن کردن و یکنواخت کردن رنگ پوست را بررسی خواهیم کرد ( درمان لک صورت )

لک های پوستی زمانی ایجاد می شوند که پوست ، ملانین بیشتری تولید کند ، ملانین رنگدانه ای است که به پوست رنگ می بخشد. این موضوع یعنی تولید بیش از حد رنگدانه در پوست ، باعث می شود قسمت هایی از پوست ، تیره تر از دیگر قسمت ها به نظر برسند.

هایپرپیگمنتیشن یا لک ، یک بیماری شایع پوستی است. این بیماری افراد از هر نوع پوستی ( تیره ، روشن و طبیعی ) را می تواند درگیر کند.

برخی از اشکال هایپرپیگمانتاسیون یا لک های پوستی ، از جمله لک های ملاسما و بارداری و لکه های آفتاب سوختگی ، بیشتر در مناطقی از پوست که در برابر آفتاب و نور خورشید قرار می گیرند ، از جمله صورت ، بازوها و پاها تشکیل می شوند.

برخی دیگر از انواع لک ها پس از یک آسیب پوستی یا التهاب پوستی مانند بریدگی ، سوختگی ، آکنه یا لوپوس ایجاد می شوند. این نوع لک های پوستی می توانند در هر نقطه از بدن تشکیل شوند.

داشتن رنگدانه اضافی در بعضی از مناطق پوست معمولاً بی ضرر و یا بی خطر است اما گاهی اوقات می تواند نشان دهنده وجود یک بیماری پزشکی دیگری در افراد باشد.

چگونه از شر لکه های پوستی خلاص شویم؟ ( درمان لکه های صورت )

اگرچه هایپرپیگمنتیشن یا لک پوستی بی ضرر است ، اما برخی آرزو دارند که از شر آن خلاص شوند. طیف وسیعی از روش های درمانی و درمان های خانگی برای لک صورت و یا لک پوست به طور کلی وجود دارد که افراد می توانند آنها را امتحان کنند.

برای جلوگیری ازتشکیل لک های پوستی و یا تجمع رنگدانه و در نتیجه تیرگی برخی از نواحی پوست می توان و باید موارد زیر را در نظر گرفت :

  • از قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری کنید. برای محافظت از پوست و جلوگیری از تیرگی بیش از حد پوست ، از یک ضد آفتاب با SPF 30 یا بالاتر استفاده کنید.
  • از دست زدن و دستکاری کردن پوست خودداری کنید. برای جلوگیری از تشکیل لک های پوستی ناشی از آسیب های پوستی ، از دست زدن به لکه ها ، جوش ها و یا آکنه پوست پرهیز کنید.افراد می توانند روش های زیر را برای روشن کردن لکه های تیره پوست و از بین بردن هایپرپیگمنتیشن یا لک های پوستی استفاده کنند:

1 - استفاده از کرم های موضعی ( کرم های ضد لک و روشن کننده )

بسیاری از افراد برای درمان لک های پوست خود از درمان های موضعی استفاده می کنند. از بهترین روشن کننده ها و ضد لک پوست می توان به مواد یا محصولات زیر اشاره کرد :

معرفی 2 محصول با کیفیت حاوی ویتامین سی و کوجیک اسید

سرم ضد لک قوی و آبرسان حاوی کوجیک اسید و هیالورونیک اسید تایتان کازمتیک ساخت کانادا

امروزه سرم ها به دلیل قدرت زیادی که در جذب دارند ، به عنوان بهترین درمان ها برای مشکلات پوستی کاربرد دارند. سرم ضد لک کوجیک اسید تایتان کازمتیک ساخت کشور کانادا که حاوی هیالورونیک اسید نیز می باشد ، یکی از استاندارد ترین و با کیفیت ترین سرم های حاوی کوجیک اسید است که کاربرد زیادی در روشن سازی و یکنواخت سازی و همچنین از بین بردن انواع لک های پوستی دارد ( کوجیک اسید یکی از امن ترین جایگزین ها برای هیدروکینون است ). جزئیات این سرم روشن کننده پوست و آبرسان قوی را می توانید با کلیک بر روی تصویر زیر مشاهده و مطالعه کنید.

ضد لک قوی خارجی کوجیک اسید و هیالورونیک اسید تایتان کازمتیک

 سرم ویتامین سی 20% تایتان ساخت کشور کانادا برگرفته از سلول های بنیادی

سرم ویتامین سی 20% تایتان کازمتیک ساخت کشور کانادا دارای آخرین استاندارد های روز دنیا در فرمولاسیون محصولات ویتامین سی است که حاوی ویتامین ای و فرولیک اسید با مشخصات زیر می باشد : ( جهت مشاهده این محصول بر روی تصویر کلیک کنید )

  • 20% ویتامین سی پایدار به فرم سدیم آسکوربیل فسفات
  • استفاده از تکنولوژی سلول های بنیادی
  • حاوی هیالورونیک اسید
  • حاوی ویتامین ای
  • حاوی آب برگ آلوورا
  • حاوی فرولیک اسید
  • و دیگر آنتی اکسیدان های قوی ...

سرم ویتامین سی تایتان کازمتیک ساخت کانادا

2 - استفاده از روش های جراحی و زیبایی ، یا روش های فیزیکی برای درمان لک های پوستی

برخی از روش های فیزیکی و زیبایی با استفاده از دستگاه ، پوست شما را در قسمت هایی که لک وجود دارد ، روشن تر می کنند تا پوست یکنواخت تر به نظر برسد.

روش های فیزیکی و جراحی برای هایپرپیگمنتیشن یا درمان لک های پوستی شامل موارد زیر است:

  • لیزر درمانی
  • نور شدید پالسی
  • لایه برداری شیمیایی
  • میکرودرمابریژن

افرادی که قصد انجام هر کدام از این روش ها را دارند باید روند و عوارض جانبی احتمالی را با یک متخصص مراقبت از پوست یا متخصص پوست در میان بگذارند.

درمان های خانگی لک های پوستی ( درمان لک های پوستی به روش خانگی )

روشن کردن و از بین بردن لک ها و تیرگی های پوست با استفاده از درمان های خانگی نیز امکان پذیر است . با این حال ، هیچ مطالعه گسترده ای در مورد اثبات موثر بودن هر یک از این روش های درمانی بر روی انسان انجام نشده است.

اگر فردی مایل به استفاده از روش های درمانی جدید یا داروی طبیعی است ، باید همیشه ابتدا مقدار کمی از آن را روی تکه کوچکی از پوست امتحان کند و در صورت تحریک پوست یا ملتهب شدن پوست ، استفاده از آن را متوقف کند.

یک مطالعه در سال 2018 نشان می دهد که درمان های طبیعی زیر ممکن است باعث روشن تر شدن و کاهش تجمع رنگدانه ها و روشن کردن رنگ پوست گردد.

آلوورا :

آلوورا برای روشن شدن و روشن کردن پوست ، ضد لک و از بین برنده تیرگی پوست

آلوئسین ، ترکیبی که در آلوئه ورا وجود دارد ، ممکن است هایپرپیگمنتیشن و یا تیرگی پوست را کم کرده و پوست را روشن کند. آلوئزین ، تولید ملانین در پوست را مهار می کند.

یک مطالعه نشان می دهد که مصرف کپسول آلوئه ورا می تواند لک های ملاسما را در زنان باردار بهبود بخشد.

افراد می توانند روزانه ژل آلوئه ورا را از گیاه مستقیماً بر روی پوست خود بمالند ، با این حال ، هیچ تحقیقی ، ارتباط مستقیم آلوئه ورا با کاهش رنگدانه پوست در نقاط مختلف پوست را اثبات نکرده است ، بنابراین دانشمندان هنوز از کارآیی استفاده از این روش مطمئن نیستند.

مشاهده یک مقاله کامل و تخصصی در خصوص درمان لک های صورت و لکه های پوستی

استفاده از شیرین بیان یا عصاره شیرین بیان برای درمان لک های پوستی و کاهش رنگدانه پوست و روشن شدن پوست

عصاره شیرین بیان ممکن است پوست را روشن تر کرده و رنگدانه ها را کمتر کند. تحقیقات نشان می دهد که یک عصاره شیرین بیان با نام گلبریدین می تواند اثرات ضدالتهابی ، آنتی اکسیدانی و سفید کنندگی پوست داشته باشد.

افراد می توانند از کرم های حاوی گلبریدین در قسمت هایی از پوست که دارای هایپرپیگمنتیشن است استفاده کنند. محصولات حاوی گلابریدین در داروخانه ها و به صورت آنلاین موجود است.

سرم ضد لک و روشن کننده تایتان همچنین حاوی عصاره شیرین بیان می باشد.

چای سبز برای کاهش لک های پوستی

چای سبز برای درمان لک های پوستی

عصاره ی چای سبز ممکن است هایپرپیگمنتیشن را بهبود بخشد. مدت هاست که محققان چای سبز را از نظر خواص بالقوه آنتی اکسیدانی و ضد التهابی مورد بررسی قرار می دهند.

تحقیقات بسیار محدودی وجود دارد که نشان می دهد عصاره های چای سبز می توانند لک های ملاسما را بهبود بخشیده و آفتاب سوختگی را کاهش دهند. اما قبل از اینکه دانشمندان کاملاً بفهمند که آیا چای سبز می تواند باعث بهبود لک های پوستی شود یا خیر ، تحقیقات بیشتری لازم است.

رتینول نیز یکی از قوی ترین و شناخته ترین آنتی اکسیدان ها در درمان طیف وسیعی از مشکلات پوستی است. جزئیات سرم رتینول 1% تایتان کازمتیک به عنوان یک ضد لک قوی ساخت کشور کانادا حاوی عصاره چای سبز را می تونید با کلیک بر روی تصویر زیر مشاهده و مطالعه کنید

کرم رتینول ، سرم رتینول تایتان

انواع لک های پوستی و علائم آنها

در زیر جدول متداول ترین انواع هایپرپیگمنتیشن و علائم آنها آورده شده است:

نوع علائم نقاط اثرگذاری چه کسانی در معرض آن هستند ؟
لکه های پیری یا لکه های کبدی که به آن لنتیژین های خورشیدی نیز گفته می شود. لکه های قهوه ای ، برنزه یا سیاه که با قرار گرفتن در معرض نور خورشید روی پوست ظاهر می شوند این نوع لک ها معمولاً در صورت و دست ها یا در قسمت های بدن که در معرض آفتاب قرار میگیرند ، مشاهده می شود. لکه های پیری معمولاً در افراد مسن یا پس از قرار گرفتن در معرض آفتاب زیاد ، ظاهر می شوند
ملاسما یا کلوزما که به آن "ماسک بارداری" نیز گفته می شود. لکه های بزرگی از پوست تیره این لک ها اغلب در پیشانی ، صورت و شکم ظاهر می شوند زنان ، افرادی که باردار هستند و یا از قرص های ضد بارداری استفاده می کنند و افرادی که پوست تیره تری دارند بیشتر در معرض ابتلا به ملاسما هستند
لک های ناشی از التهاب های پوستی این نوع لک ها ، پس از یک بیماری التهابی پوستی مانند آکنه یا اگزما ظاهر می شوند این نوع لک ها معمولاً بر روی صورت یا گردن ظاهر می شوند افرادی که التهاب پوستی دارند و یا پوستشان آسیب دیده و یا زخم شده.

علل تشکیل لک های پوستی :

علت هر لک پوستی به نوع آن بستگی دارد. شایعترین دلایل هایپرپیگمنتیشن عبارتند از:

قرارگیری در معرض نور خورشید

بدن ملانین بیشتری تولید می کند تا پوست را در معرض آفتاب طولانی مدت محافظت کند. این موضوع می تواند باعث ایجاد لکه های تیره یا لکه هایی روی پوست شود که لکه های پیری یا لکه های خورشید نامیده می شوند.

التهاب پوست

بعد از اینکه یک التهاب و یا آسیب بر روی پوست اتفاق می افتد ، پوست می تواند در همان نقطه تیره شود . این التهاب ها می توانند شامل آکنه ، اگزما ، لوپوس یا هر آسیبی به پوست باشد. افرادی که پوست تیره تری دارند ، بیشتر در معرض هایپرپیگمانتاسیون بعد از التهاب قرار می گیرند.

ملاسما

هنگامی که در بدن افراد تغییرات هورمونی اتفاق می افتد ، تکه های تیره ای از پوست ایجاد می شود. این نوع هایپرپیگمنتیشن در دوران بارداری بیشتر شایع است.

واکنش پوست به مصرف دارو

برخی از داروها مانند داروهای ضد مالاریا و داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای می توانند باعث تولید رنگدانه زیاد در پوست شوند. در این موارد ممکن است لکه های پوست ، خاکستری رنگ باشند.

توجه داشته باشید که مواد شیمیایی موجود در بعضی از درمان های موضعی و یا کرم ها یا سروم های ضد لک و روشن کننده و یا لایه بردار ها نیز گاهی اوقات می توانند باعث هایپرپیگمنتیشن شوند. ( در صورت غیر استاندارد بودن )

شرایط  پزشکی یا داشتن بیماری های خاص ( بیماری هایی که باعث تشکیل لک های پوستی می شوند )

از علل جدی تر هایپرپیگمانتاسیون یا لک های پوستی می توان به بیماری های آدیسون و هموکروماتوز اشاره کرد.

بیماری آدیسون غدد فوق کلیوی را تحت تأثیر قرار می دهد. این بیماری می تواند باعث تشکیل لک در قسمت های خاصی از بدن شود ، از جمله:

  • چین های پوست
  • لبها
  • آرنج و زانو
  • بند انگشتان
  • انگشتان پا
  • داخل گونه

علائم دیگر بیماری آدیسون عبارتند از:

  • خستگی و ضعف عضلات
  • حالت تهوع
  • استفراغ و اسهال
  • کاهش وزن
  • دل درد
  • سرگیجه

در صورت مشاهده این علائم ، فرد باید به پزشک خود مراجعه کند.

هموکروماتوز یک بیماری ارثی است که باعث می شود بدن مقدار زیادی آهن داشته باشد. این بیماری می تواند باعث ایجاد هایپرپیگمانتاسیون شود و پوست را تیره یا برنزه نشان دهد.

در صورت مشاهده علائم هموکروماتوز زیر ، فرد باید به پزشک خود مراجعه کند:

  • خستگی
  • دل درد
  • درد مفاصل
  • کاهش وزن

منبع : https://www.medicalnewstoday.com/articles/323808

بررسی مقاله ای دیگر در خصوص لک های پوستی

هایپرپیگمنتاسیون یا لک پوستی چیست؟

هایپرپیگمنتاسیون لزوما یک بیماری نیست بلکه اصطلاحی است که که زمانی به کار می رود که پوست در مقایسه با رنگ عادی خود ، تیره تر می شود . این تیرگی پوست می تواند:

  • در تکه های کوچک اتفاق می افتد
  • مناطق وسیعی از پوست را در بر گیرد
  • بر پوست کل بدن تأثیر بگذارد
گرچه افزایش رنگدانه ها یا تیره تر شدن پوست یا ایجاد لکه های پوستی ، معمولاً پر خطر نیست ، اما می توانند نشانه ای از وجود یک بیماری دیگر در بدن باشند .

در مورد انواع هایپرپیگمانتاسیون ، علل و نحوه درمان لکه های صورت و لکه های پوستی ، در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

انواع لک های پوستی

انواع مختلفی از هایپرپیگمنتیشن یا لک های پوستی وجود دارد که از متداول ترین آنها ملاسما ، لکه های ناشی از نور خورشید و لکه های پوستی بوجود آماده ناشی از التهاب های پوستی است.

علت تشکیل لک های ملاسما

اعتقاد بر این است که لک های ملاسما در اثر تغییرات هورمونی در بدن ایجاد یا تشکیل می شوند و اغلب در دوران بارداری تشکیل می شود . این نوع لک ها ممکن است در هر ناحیه از بدن ظاهر شود ، اما بیشتر در شکم و صورت ظاهر می شوند.

لکه های خورشید یا لکه های آفتاب سوختگی که لکه های کبدی یا لنتیژین های خورشیدی نیز نامیده می شوند ، رایج ترین و شایع ترین نوع لک های پوستی می باشند ،  این نوع لک ها با قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب بوجود می آیند. به طور کلی ، این نوع لک ها به صورت تکه هایی تیره در مناطقی از پوست که بیشتر در معرض آفتاب قرار می گیرند مانند دست و صورت ظاهر می شوند.

لک های ناشی از التهاب :  این نوع لک ها معمولا در نتیجه یک آسیب یا التهاب در پوست تشکیل می شوند. مانند لک هایی که در اثر تشکیل جوش یا آکنه بر روی صورت ایجاد می شوند ، این نوع لک ها را می تواند لک های جای جوش نیز نامید.

مشاهده یک مقاله در خصوص از بین بردن لک های جای جوش به روش های علمی

علائم لکه های پوست و چه مواردی خطر ابتلا به آنها را بیشتر می کند؟

قسمت های تیره شده روی پوست از علائم اصلی افزایش رنگدانه در آن قسمت هاست. اندازه لکه ها ممکن است متفاوت باشد و در هر نقطه از بدن ایجاد شود.

بزرگترین علل یا علت های اصلی و عمومی تشکیل لک های پوستی ، قرار گرفتن در معرض آفتاب و التهاب است ، زیرا هر دو وضعیت می توانند تولید رنگدانه ملانین در پوست را افزایش دهند. هرچه بیشتر در معرض آفتاب قرار بگیرید ، خطر افزایش رنگدانه های پوستی و در نتیجه تشکیل لک های پوستی نیز بیشتر می شود.

بسته به نوع لکه، سایر دلایل ایجاد لکه های پوستی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • استفاده از دارو های ضد بارداری یا دارو های بارداری ، همانطور که در ملاسما دیده می شود
  • داشتن نوع پوست تیره تر ، افرادی که پوست تیره تری دارند ،  بیشتر در معرض تغییرات رنگدانه یا تشکیل لک های پوستی می باشند
  • داروهایی که حساسیت شما به نور خورشید را افزایش می دهند
  • ضربه زدن و بازی کردن با پوست یا زخم کردن و یا آسیب های ناشی از سوختگی های سطحی

چه عواملی باعث تشکیل یا ایجاد لکه های پوستی  می شود؟

یکی از دلایل شایع تشکیل و بوجود آمدن لک های صورت یا لک های پوست به طور کلی ، تولید بیش از حد رنگدانه ملانین است. ملانین رنگدانه ای است که به پوست رنگ می بخشد. ملانین توسط سلولهای پوستی به نام ملانوسیت تولید می شود. چندین شرایط یا عوامل یا علل مختلف می توانند تولید ملانین را در بدن شما تغییر دهند.

برخی از داروها می توانند باعث تشکیل لکه های پوستی شوند. همچنین ، برخی از داروهای شیمی درمانی می توانند به عنوان یک عارضه جانبی باعث بوجود آمدن لکه های زیاد در پوست شوند.

بارداری ، سطح هورمون ها در بدن را تغییر می دهد و می تواند بر تولید ملانین در برخی از زنان تأثیر بگذارد.

همچنین یک بیماری غدد درون ریز نادر به نام بیماری آدیسون می تواند می تواند باعث ایجاد لک های پوست شود . این نوع لک ها در قسمت هایی از پوست که بیشتر در معرض آفتاب قرار دارند ، مانند صورت ، گردن و دست ها و مناطقی که در معرض اصطکاک هستند ، مانند آرنج و زانو ، بسیار مشهود است.

هایپرپیگمنتیشن یا لک های پوست ، نتیجه مستقیم افزایش سطح هورمونی در بدن است که منجر به افزایش سنتز ملانین می شود.

قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور آفتاب نیز می تواند باعث افزایش رنگدانه ملانین شود.

تشخیص لک های پوستی و درمان آنها ؟ ( درمان لک صورت )

یک متخصص پوست می تواند علت لکه های پوستی شما را تشخیص دهد. آنها سابقه پزشکی شما را درخواست می کنند و برای تعیین علت لکه های شما ، شما را معاینه فیزیکی می کنند. در برخی موارد ، نمونه برداری از پوست می تواند علت را خیلی سریع تر مشخص کند.

درمان لکه های پوستی یا درمان لک های صورت

امروزه داروهای موضعی فراوانی وجود دارد که در داروخانه ها یا فروشگاه ها ، فروش می روند. این دارو ها می توانند در بیشتر مواقع ، لک های پوستی را درمان کنند ، این دارو ها یا کرم ها یا سروم های ضد لک موضعی معمولاً حاوی ماده هیدروکینون است که باعث روشن شدن پوست می شود.

با این حال ، استفاده طولانی مدت از ماده هیدروکینون به صورت موضعی بر روی پوست ( بدون هیچ گونه وقفه در استفاده ) می تواند باعث تیرگی بیشتر پوست و یا تشکیل بیشتر لک های پوستی شود که به اوکرونوز معروف است. بنابراین بهتر است از هیدروکینون موضعی فقط تحت مراقبت و نظارت یک متخصص پوست استفاده کنید تا بتواند بدون هیچگونه عوارض جانبی به درستی شما را در مورد نحوه صحیح استفاده از دارو راهنمایی کند.

استفاده از رتینوئیدهای موضعی نیز به روشن شدن لکه های تیره پوست کمک می کند.

مشاهده یک سرم رتینول حاوی رتینوئید بسیار با کیفیت ساخت کانادا با کلیک بر روی تصویر زیر :

سرم رتینول تایتان کازمتیک

روشن شدن یا از بین رفتن لک ها در این قسمت های پوست ، با استفاده از این دو دارو ممکن است چندین ماه طول بکشد.

درمان لک های پوستی در منزل ، گاهی شامل استفاده از داروهای بدون نیاز به نسخه است که ممکن است لکه های تیره پوست را روشن کند. مقدار هیدروکینون در این داروهای خانگی و ساختگی ، معمولا به اندازه داروهای تجویزی توسط پزشک نیست .

مراقبت در منزل ، شامل استفاده از ضد آفتاب در منزل نیز می باشد. ( در خانه نیز باید از ضد آفتاب استفاده کنیم ) استفاده از ضد آفتاب مهمترین عامل در بهبود بیشتر انواع لک های پوستی است.

از یک ضد آفتاب فیزیکی ، ترجیحاً حاوی اکسید روی یا زینک اوکساید به عنوان ماده اصلی فعال آن استفاده کنید ، که حداقل دارای SPF 30 تا 50 باشد با طیف گسترده و از این ضد آفتاب به صورت روزانه استفاده کنید.

اگر در معرض آفتاب قرار دارید، هر 2 ساعت یک بار دوباره آن را بر روی پوستتان اعمال کنید - اگر در حال انجام ورزش هستید و یا در حالتی قرار دارید که عرق می کنید یا شنا می کنید ، مدت زمان تمدید را می توانید کمتر هم کنید.

همچنین بعضی از بیماری ها یا اختلالات پوستی وجود دارد که نور مرئی در تشکیل آنها و یا ماندگاری و یا بد تر شدن آنها نقش دارد ، مانند لک های ملاسما.

در این صورت ، به دنبال ضد آفتاب معدنی باشید که دارای اکسید آهن یا زینک اوکساید نیز باشد و بتواند مقداری از نور مرئی را مسدود کند. از این ضد آفتاب روزانه استفاده کنید. حتی می توانید از لباس های ضدآفتاب استفاده کنید که به درون آنها SPF تزریق شده است.

همچنین ممکن است پزشک ، بسته به علت هایپرپیگمانتاسیون یا لک در پوست شما ، لیزر درمانی یا لایه برداری شیمیایی را برای کاهش هایپرپیگمنتیشن پیشنهاد کند.

چگونه از تشکیل لک های پوستی جلوگیری کنیم ؟؟

همیشه جلوگیری از تشکیل لکه های صورت یا پوست امکان پذیر نیست ، اما با این حال ، می توانید کار هایی را انجام دهید که از پوست خود محافظت کنید و یا ریسک ابتلا را کمتر کنید.

این کار ها عبارتد از :

  • استفاده از ضد آفتاب با SPF حداقل 30
  • پوشیدن کلاه یا لباسی که جلوی نور خورشید را می گیرد
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض آفتاب در طول روز وقتی نور خورشید در زمان شدیدترین تابش خود است ، که معمولاً از سات 10 صبح تا 4 بعد از ظهر است
  • پرهیز از مصرف برخی داروها ( داروهایی که بر سطح هورمون در بدن اثر می گذراند ) همچنین می تواند از افزایش رنگدانه و تیره تر شدن پوست جلوگیری کند.

منبع : https://www.healthline.com/health/hyperpigmentation

کلمات کلیدی این مقاله : # لک های پوستی # لک صورت # درمان لک صورت # علت لکه های پوستی و لک صورت # چگونه لک های پوستی را درمان کنیم ؟ # چگونه لکه های پوستی را از بین ببریم ؟ # کم کردن لک های پوستی # کاهش لک صورت # جلوگیری از لکه های پوستی # پیشگیری از لک صورت

همچنین بخوانید :

معرفی یک محصول ضد لک با کیفیت

با توجه به مطالب گفته شده ، مه زیبا ، سرم ضد لک و روشن کننده پوست تایتان ساخت کانادا حاوی کوجیک اسید و هیالورونیک اسید دو ترکیب و ماده شگفت انگیز برای داشتن پوستی کاملا روشن و آبرسانی قوی پوست را به شما پیشنهاد می کند که می توانید با کلیک بر روی تصویر زیر جزئیات بیشتر این محصول را ببینید.

سرم ضد لک و روشن کننده حاوی کوجیک اسید تایتان

 

× فهرست مطالب چگونه از شر لکه های پوستی خلاص شویم؟ ( درمان لکه های صورت ) 1 - استفاده از کرم های موضعی ( کرم های ضد لک و روشن کننده ) معرفی 2 محصول با کیفیت حاوی ویتامین سی و کوجیک اسید 2 - استفاده از روش های جراحی و زیبایی ، یا روش های فیزیکی برای درمان لک های پوستی درمان های خانگی لک های پوستی ( درمان لک های پوستی به روش خانگی ) استفاده از شیرین بیان یا عصاره شیرین بیان برای درمان لک های پوستی و کاهش رنگدانه پوست و روشن شدن پوست چای سبز برای کاهش لک های پوستی انواع لک های پوستی و علائم آنها علل تشکیل لک های پوستی : شرایط  پزشکی یا داشتن بیماری های خاص ( بیماری هایی که باعث تشکیل لک های پوستی می شوند ) هایپرپیگمنتاسیون یا لک پوستی چیست؟ انواع لک های پوستی علت تشکیل لک های ملاسما علائم لکه های پوست و چه مواردی خطر ابتلا به آنها را بیشتر می کند؟ چه عواملی باعث تشکیل یا ایجاد لکه های پوستی  می شود؟ تشخیص لک های پوستی و درمان آنها ؟ ( درمان لک صورت ) درمان لکه های پوستی یا درمان لک های صورت چگونه از تشکیل لک های پوستی جلوگیری کنیم ؟؟ معرفی یک محصول ضد لک با کیفیت
فهرست مطالب
به اشتراک گذاری این مقاله

مقالات مرتبط

دیدگاه ها و نظرات و پرسش و پاسخ ها
دیدگاه یا سوال خود را ثبت کنید