از بین بردن یا درمان جوش های زیر پوستی به روش های علمی و خانگی و بررسی علت

از بین بردن یا درمان جوش های زیر پوستی به روش های علمی و خانگی و بررسی علت

از بین بردن جوش های زیر پوستی به 6 روش خانگی و علمی ( درمان جوش های زیر پوستی )

مواردی که در این مقاله در خصوص درمان و از بین بردن جوش های زیر پوستی بررسی خواهیم کرد :

  • بررسی اجمالی جوش های زیر پوستی
  • فشار دادن یا بیرون آوردن جوش های زیر پوستی
  • استفاده از کمپرس گرم
  • استفاده از برچسب های مخصوص جوش یا آکنه
  • استفاده از آنتی بیوتیک موضعی
  • استفاده از روغن درخت چای به منظور بهبود جوش های زیر پوستی
  • عسل خام
  • مراجعه به متخصص پوست

چرا این نوع جوش ها ( جوش های زیر پوستی ) شکل می گیرد ؟ علت تشکیل جوش های زیر پوستی چیست ؟

جوش زیر پوستی یا جوش کور ( Blind pimple ) به جوش یا آکنه ای گفته می شود که در زیر سطح پوست ایجاد شده است. اگرچه این جوش از راه دور قابل توجه نیست ، اما می توانید این توده را کاملا احساس کنید. این نوع جوش بیشتر اوقات به واسطه جوش کیستی یا ندول ایجاد می شود.

این نوع جوش از ترکیبی از سبوم (چربی) ، باکتری ها و آلودگی ایجاد می شود که در منافذ پوستی شما به دام می افتند و منافذ پوست شما را مسدود می کنند که در نتیجه ، نهایتا یک توده دردناک در زیر پوست شما ایجاد می شود که مانند سایر جوش ها از قبیل جوش سر سیاه و یا جوش سر سفید ، "سر" ندارد.

مشاهده یک مقاله در خصوص بستن منافذ باز پوست

در این حالت شما ممکن است ناحیه سفید بزرگی را در زیر پوست خود لمس کنید که گاها درد می کند . این ناحیه همچنین ممکن است به دلیل التهاب (تورم) پوست اطراف آن ، قرمز باشد.

روش های درمان و از بین بردن جوش های زیر پوستی

از بین بردن جوش های کور دشوار است ، اما در صورت داشتن حوصله و دقت مناسب ، قابل درمان هستند. در این مقاله روش های درمان و از بین بردن این نوع جوش ها را بررسی خواهیم کرد :

1 - از فشار دادن و یا خارج کردن جوش های زیر پوستی بپرهیزید

فشار دادن جوش های زیر پوستی

هر اندازه که این موضوع یعنی فشار دادن جوش های پوست برای شما وسوسه انگیز باشد ، هرگز نباید سعی کنید جوش زیر پوستی را مخصوصا فشار داده و یا بیرون آورید . این قاعده کلی را احتمالاً در مورد آکنه ها شنیده اید ، اما رعایت آن در مورد جوش های زیر پوستی هنوز مهم تر است.

از آنجا که این نوع جوش ها در سطح پوست نیستند ، در مقایسه با دیگر جوش ها ، فشار دادن و بیرون آوردن آنها  سخت تر و حتی گاهی غیر ممکن است.

تلاش برای بیرون کشیدن این جوش ها در نهایت التهاب پوست شما را بدتر می کند ، که می تواند باعث شود حساسیت آن ناحیه از پوست بیشتر شده و حتی غیر قابل لمس شود. همچنین ممکن است با افزایش این التهابات پوستی و علائم روی پوست ، بیشتر دیده شود ( همان چیزی که شما نمی خواهید )

تلاش برای از بین بردن جوش های زیر پوستی یا جوش های کور به این روش ، همچنین می تواند باعث ایجاد زخم های پوستی یا اسکار شود .

بهترین روش این است که اقداماتی انجام دهید تا بتوانید این نوع جوش را به سطح پوست برسانید تا در نهایت بتوان با استفاده از سایر روش ها این جوش ها را درمان کرده و یا از پوست خارج کنید.

2 - دوش آب گرم بگیرید و از کمپرس گرم بر روی آن استفاده کنید

درمان جوش زیر پوستی با کمپرس آب گرم و دوش آب گرم

کمپرس گرم از چند جهت می تواند به درمان جوش های زیر پوستی کمک کند. اول اینکه می تواند به کاهش درد این نوع جوش ها و به طور کلی آکنه کمک کند.  به ویژه هنگامی که جوش سفید ، تازه شروع به تشکیل شدن می کند ،  بسیار مفید هستند.

به منظور درمان جوش های زیر پوستی ، کمپرس گرم را به میزان 10 تا 15 دقیقه و به تعداد سه تا چهار بار در روز بر روی پوست قرار دهید . این عمل می تواند به جوش اجازه دهد که چرک و یا عفونت درون خود را آزاد کرده و بهبود یابد.

اگرچه برای گرم کردن پارچه یا حوله خود می توانید از مایکروویو هم استفاده کنید ، اما با خیساندن یک دستمال و یا پارچه تمیز در آب گرم نیز می توانید به راحتی کمپرس گرم خود را بسازید. اطمینان حاصل کنید که آبی که استفاده می کنید خیلی گرم نیست تا باعث سوختن پوست نشود . همانطور که در بالا گفته شده حوله یا پارچه گرم را روی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.

3 - برای درمان جوش های زیر پوستی ، از برچسب های مخصوص جوش و یا آکنه استفاده کنید

چسب ضد جوش ، برچسب ضد آکنه ، مخصوص جوش های پوستی ، زیر پوستی

برچسب های ضد جوش یا ضد آکنه ، مانند باند است که مستقیماً روی جوش زیر پوستی قرار می دهید. از لحاظ تئوری ، این نوع برچسب ها به از بین بردن باکتری ها ، چربی ها و آلودگی های آن نقطه از پوست کمک می کند. مواد تشکیل دهنده این برچسب ها ممکن است متفاوت باشد ، اما اکثر برچسب های شد جوش ، حاوی یک ماده ضد جوش مانند اسید سالیسیلیک هستند.

برچسب های مخصوص برای از بین بردن جوش ، معمولاً در داروخانه موجود است و شما می توانید به طور روزانه تا زمان درمان کامل جوش زیر پوستی ، از آنها استفاده کنید. می توانید تمام روز آنها را بر روی پوست خود قرار دهید ، اما مطمئن شوید که حداقل هر 24 ساعت یکبار برچسب را عوض می کنید.

4 - از یک آنتی بیوتیک موضعی استفاده کنید

از بین بردن جوش زیر پوستی با کرم آنتی بیوتیک

آنتی بیوتیک های موضعی می توانند پوست شما را از شر هر گونه باکتری که باعث ایجاد جوش های زیر پوستی می شوند ، خلاص کنند . آنها همچنین التهابات پوستی را کاهش می دهند. اگر جز افرادی هستید که پوستتان کاملا متسعد جوش است و مدام بر روی پوستتان جوش دیده می شود ، به عنوان یک اقدام پیشگیرانه می توانید از این محصولات در اطراف مناطق آسیب دیده پوستتان استفاده کنید.

رایج ترین آنتی بیوتیک های موضعی برای آکنه و یا جوش ، شامل کلیندامایسین و اریترومایسین است. امروزه محصولاتی حاوی این مواد به شکل ژل وجود دارد که شما می توانید حتی 2 بار در روز از آنها استفاده کنید. اگر به طور کلی پوست حساسی دارید ، ممکن است لازم باشد فقط یک بار در روز استفاده کنید و ببینید واکنش پوست شما قبل از اینکه دو بار در روز استفاده کنید ، چیست ؟! اگر واکنشی مشاهده نشد ، می تونید 2 بار در روز با خیال راحت استفاده کنید.

با این حال ، آنتی بیوتیک های موضعی به خودی خود موثر نیستند. شما باید از آنها به همراه نوع دیگری از محصولات ضد جوش و آکنه مانند بنزوئیل پراکسید استفاده کنید. این آنتی بیوتیک ها ، پوست شما را از شر باکتری ها و التهاب ها خلاص می کنند ، در حالی که بنزوئیل  پراکسید ، جوش های زیر پوستی یا جوش کور را می خشکاند.

دیگر درمان های موضعی برای جوش های زیر پوستی یا به طور کلی جوش های صورت


امروزه درمان های موضعی متعددی برای جوش و آکنه در داروخانه ها ، سوپر مارکت ها و در فروشگاه های آنلاین وجود دارد

اگر فردی در حین استفاده از یک محصول بهبودی در پوست خود مشاهده نکرد ، افزودن محصول دیگری به استراتژی درمانی خود می تواند مفید باشد. محصولی را امتحان کنید که علل مختلف جوش یا آکنه را برطرف می کند.

به عنوان مثال ، اگر شما از محصولی استفاده می کند که حاوی بنزوئیل پراکسید است ، درمان دوم باید شامل ماده دیگری باشد که با جوش مبارزه کند.

مواد مختلفی برای از بین بردن یا درمان جوش های زیر پوستی و انواع دیگر جوش و یا آکنه وجود دارد که در هر کدام علت اصلی تشکیل جوش ها مورد هدف قرار می گیرند.

  • مثلا بنزوئیل پراکسید باکتری P. acnes را کاهش می دهد.
  • سالیسیلیک اسید با از بین بردن لایه سلول های مرده پوست در سطح پوست ، منافذ بسته پوست را باز کرده و پوست را پاکسازی و لایه برداری می کند. همچنین می تواند التهابات پوستی را تسکین دهد.
  • گوگرد باکتری های P. acnes را سرکوب کرده و منافذ را پاکسازی می کند.
  • آلفا هیدروکسی اسیدها (AHAs) پوست را لایه برداری می کنند.
  • رتینوئیدها یا محصولات حاوی رتینول و یا ویتامین آ ، منافذ را مسدود کرده و چربی های پوست را کاهش می دهند.
  • امروزه این مواد در بسیاری از شوینده های صورت ، کرم ها ، ژل ها ، اسکراب های صورت ، لوسیون ها و پد های مرطوب وجود دارد.

برای درمانهایی که حاوی بیشتر این مواد هستند ، نیازی به نسخه نیست ، اگرچه بسیاری از آنها در نسخه نسخه نیز موجود است.

معرفی یک محصول حاوی رتینول برای درمان انواع جوش های پوستی و جای جوش و لک های پوستی

یکی از اثر گذار ترین مواد در درمان انواع جوش های پوستی که به طیف وسیعی از مشکلات پوستی از جمله عدم شفافیت پوست ، انواع لک های پوستی ، منافذ باز پوست و ... پاسخ می دهد رتینول است ، سرم رتینول 1% تایتان کازمتیک ساخت کشور کانادا را می توانید با کلیک بر روی تصویر زیر مشاهده و جزئیات آن را مطالعه کنید.

کرم رتینول ، سرم رتینول تایتان

5 - بر روی جوش های پوستتان ، روغن درخت چای بمالید

استفاده از روغن درخت چای برای از بین بردن جوش

روغن درخت چای می تواند به عنوان تسکین دهنده ای آرام و ملایم ، جایگزینی  برای آنتی بیوتیک های خشن و دیگر محصولات حاوی مواد شیمیایی باشد که بدون نیاز به نسخه پزشک (OTC) به فروش می رسند. این روغن را می توانید درفروشگاه های آرایشی و بهداشتی معتبر و بزرگ پیدا کنید ، اما امروزه محصولاتی نیز در داروخانه ها وجود دارند که حاوی روغن درخت چای باشند.

برای گرفتن بهترین نتیجه و بیشترین اثر گذاری ، باید از محصولی استفاده کنید که حداقل 5 درصد روغن درخت چای داشته باشد و از آن دو مرتبه در روز استفاده کنید تا جوش های زیر پوستی و یا جوش کور ، کاملاً بهبود یابد و یا از بین برود.

روغن چای را تا زمانی که ابتدا رقیق نکنید ، نمی توانید و نباید استفاده کنید ( نباید روغن خالص چای را بر روی پوست استفاده کرد) . برای این کار ، یک قسمت روغن درخت چای را با یک قسمت روغن حامل مخلوط کنید. از روغن های حامل معروف می توان به روغن نارگیل ، جوجوبا و زیتون اشاره کرد.

پس از رقیق سازی ، ترکیب به دست آمده را بر روی ناحیه آسیب دیده بمالید و بگذارید یک شب تا صبح بر روی پوستتان باقی  بماند و در صبح ، هنگام شستشوی معمول صورت ، آن منطقه را نیز شستشو دهید.

روغن درخت چای برای استفاده روزانه بر روی پوست ( به میزان مناسب ) ، بی خطر است. فقط هنگام بلع ( خوردن ) مضر است و خطر دارد.

6 - برای از بین بردن جوش های زیر پوستی ، بر روی پوستتان عسل خام بزنید.

عسل خام یکی دیگر از جایگزین های طبیعی برای محصولات ضد جوش است که امروزه در داروخانه ها یا فروشگاه ها بدون نسخه پزشک به فروش می رسد. عسل ، دارای خواص ضد میکروبی و آنتی باکتریالی طبیعی است که به خلاص شدن شما از شر باکتری ها کمک می کند.

برای استفاده از این روش باید مطمئن شوید که محصول شما حاوی عسل خام و خالص باشد. از استفاده از عسل معمولی که می توانید از فروشگاه مواد غذایی تهیه کنید ، اجتناب کنید. مقدار کمی عسل طبیعی و خام را به ناحیه آسیب دیده بمالید و بگذارید یک شب تا صبح بر روی پوستتان  بماند. عسل خام را می توان به عنوان یک پاک کننده با آب نیز مخلوط کرد.

چه موقع به متخصص پوست مراجعه کنید

جوش های زیر پوستی یکی از چالش برانگیزترین انواع آکنه برای درمان هستند. برای از بین بردن این نوع جوش ها و در عین حال جلوگیری از آسیب پوست ناشی از این نوع جوش های پوستی ، زمان و پشتکار لازم است.

اگر جوش های موجود بر روی پوستتان ، به درمان های خانگی پاسخ مثبت نمی دهد و به روش های خانگی که در این مقاله گفته شد درمان نی شوند ، مراجعه به یک متخصص پوست  را در نظر بگیرید. در صورت نیاز به رفع سریع ، متخصصین می توانند برای کاهش سریع تورم و بهبودی ظاهر جوش ها ، تزریق های کورتیزونی را پیشنهاد دهند.

همچنین اگر به طور مکرر جوش های زیر پوستی دارید ، باید به متخصص پوست  مراجعه کنید. ممکن است نیاز به داروهای خوراکی و یا دیگر انواع روش های درمانی باشد. 

کلمات کلیدی این مقاله : #از بین بردن جوش زیر پوستی # درمان جوش زیر پوستی # چگونه جوش زیر پوستی را درمان کنیم # چگونه جوش های زیر پوستی را از بین ببریم ؟ # روش های خانگی درمان جوش زیر پوستی # از بین بردن جوش های زیر پوستی در خانه # چطور جوش های زیر پوستی را درمان کنیم ؟

منبع :

https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/blind-pimple

بر چسب ها :
به اشتراک گذاری این مقاله

مقالات مرتبط

دیدگاه ها و نظرات و پرسش و پاسخ ها
دیدگاه یا سوال خود را ثبت کنید